Въпреки многото партита през 2008, диджеите от "Ренесанс" (Renesanz) и H.M.S.U. нямат умора.

Те забъркват съвместно електронна торта - за десерт на успешните 12 месеца.
   
Софийският парти център "4 км" ще изпрати 2008 с подобаващо шумна забава. Посетителите на столичното заведение ще могат да избират в новогодишната нощ измежду 3 отделни зали и 3 електронни стила едновременно – техно, дръм-ен-бейс и минимъл, поясни Балтазар.

Основен гост в техно-залата ще бъде легендарният австрийски диджей и продуцент Марио Раниери (Mario Ranieri), добре познат на българската аудитория от предишните си гостувания у нас. С него зад пулта ще се изяви и любимецът на DJ Ръш Алекс Квита (Alex Kvitta) от Германия.

В дръм-ен-бейс-залата лайнъп-ът ще е не по-малко силен. Там ще пускат Д' Майндс (Англия) - представител на типичното бристълско ъндърграунд звучене, и Венджънз (Испания).

За минимъл-помещението пък пък е поканен англичанинът Кинио, определян от критиката като “откритие 2008”. Той е сред артистите на лейбълите "Italo Business" и "Autist".

Заедно с петимата гости в ще се изявят и 15 родни майстори на електрониката, сред които Балтазар, ДжакРок, Владислав Рашков, Стефан Панев, Бирбен, Куух и Конспирейтър.

Домакинът на събитието – Парти център4 км” – ще се погрижи за максимален комфорт и настроение на празнуващите.

Предвидено е и отделно четвърто помещение с ограничен капацитет, което ще изпълнява ролята на ВИП-зала.

Входът за партито е 25 лева преди полунощ и 30 лева след това.