Родните алтернативисти Jeremy?, плюс специални гости, ще представят проекта си, посветен на Рейдиохед (Radiohead) на специален концерт в "Строежа" довечера.

Трибютът се подготвя над два месеца. Специално за случая сцената на популярния столичен клуб ще бъде ефектно декорирана и осветена.

Освен Ерсин Мустафов (вокали, китара), Явор Лалев (барабани), Ташо Колев (китара) и Любомир Петков (клавишни), в събитието ще участват Свилен Ноев и Жоро от Остава, Алан от Macrophone и Ники Сербезов - бас китара, (екс-Пиромония).

DJ Shakermaker ще подкрепи изявата с тематичен сет.

Сред песните на британската формация, които ще прозвучат довечера, са "High & Dry", "Karma Police", "Street Spirit", "Creep", "Just", "My Iron Lung", "Paranoid Android", "There There", "Idioteque", "Lotus Flower" и още много други.

Трибют на Том Йорк и Ко. се прави за първи път в България. Британците не са посещавали страната ни досега. Събитието е част от кампанията на "Строежа" и "Каменица" от 12 поредни подобни вечери.

Билети се разпространяват в клуба и мрежата на Ticketstream.bg на цени от 5 и 6 лв. Препоръчва се предварителното им закупуване.

Вратите отварят в 20.00 ч. с тематична музика, а концертната част започва в 22.00 ч.

Още - на:

www.stroeja.com