Риана (Rihanna) била толкова притеснена от слуховете, че е получила договора със звукозаписната си компания поради това, че е спала с Джей-Зи (Jay-Z), че не смеела да го погледне в очите.

Слуховете, че девойката от Барбадос е нещо повече от бизнес познанство за Джей-Зи, тръгнаха още когато тя проби в бранша.

Даже най-близките й приятели в родния Барбадос вярвали, че тя е скочила в леглото на рапъра/продуцент/изпълнителен директор, за да получи договора си за запис.

„Разправяха: „Ама разбира се, че тя е правила свирка на Джей-Зи, за да получи този договор!”. Този слух се разправяше навсякъде в Барбадос и беше отвратително. Той ме караше да се чувствам ужасно, даже и когато съм около Джей-Зи. Не смеех да го погледна в очите”, припомня си Риана.

„Един ден той ме извика и ми каза: „Виж, не може да обръщаш внимание на всичките тези слухове. Не може да позволиш на хората да те вадят от равновесие с всяко нещо, което казват”. След това всички слухове започнаха да ми изглеждат много смешни”, довери Риана.