Голямото чакане приключи и както много от вас вече знаят, Ричи Котцън (Richie Kotzen) ще свири на сцената на Music Beach Shkorpilovci на 30 юни. Извиняваме се за "напрегнатите" месеци и седмици, в които мълчахме за събитието, но трябваше да организираме всичко напълно, за да обявим лайн-ъпа, информираха организаторите на събитието.

Китарният маестро ще гостува за втори път в България на 30 юни, неделя, но този път като част от европейско акустично турне. Преди него на сцената за съпорт ще се качи формацията Contrails, която също ще представи акустичен сет.

Изявата е и в рамките на традиционния фестивал July Morning Blues Rock Fest, който ще се проведе за седма поредна година на 29, 30 юни и 1 юли.

Швейцарската група Rozebub ще открие феста на 29 юни. Както MySound.bg вече извести, на първата си визита у нас музикантите бяха съпорт на стоунър легендите Karma To Burn.

Американецът Dean Bowman ще се качи на сцената, за да закрие първата вечер с трибют на Jimi Hendrix. При предишното си гостуване световноизвестният соул певец представи пред родна публика трибют на Рей Чарлз - DEAN Sings RAY.Останалите, замесени в трибюта нa Jimi Hendrix, са изключителните Николай
Карагеоргиев - китара, Александър Леков- бас и Димитър Семов - барабани.

За концерта си на 30 юни Ричи Котцън пристига от Австрия след гиг във Виена предишната вечер.

Фестивалът бе бъде закрит от Odd Crew на 1 юли, понеделник. За пореден път култовата банда 4? се събира, за да забиe в последната вечер на феста. Дебют на сцената на Music Beach Shkorpilovci ще направи родната банда Downer Kill. Музикантите ще открият последната вечер нa July Morning Blues Rock Fest.

Организаторите споделят малка тайна: Ричи Котцън ще е в България на 30 юни и на 1 юли. 1 юли е единствената дата, на която няма обявен концерт от акустичното турне.

Музикалната селекция в трите вечери преди и след концертите е поверена на Краси Москов, Z-Rock.

Билети в предварителна продажба:

- тридневен билет - 30 лв.
- само за концерта на Ричи Котцън - 20 лв.

На място пропуските ще са по 10 лв. за 29 юни, 10 лв. за 1 юли и 25 лв. за 30 юни.

Предварителната продажба на билети онлайн на www.ticketstream.bg и в мрежата на Ticketstream - http://web.ticketstream.cz/bgts/

Фестивалът се организира с подкрепата на Black Ram.