"Здравейте, България! Are you ready to be entertained?", това написа във Фейсбук страницата си Роби Уилямс, който обича да прекарва много време в интернет и е фен на социалните мрежи, където редовно пише от свое име.

Както е известно, първото му гостуване у нас е в афиша на Spirit Of Burgas 2015 на 7 август. В специално видеообръщение за българската публика знаметинитят британец сподели, че ще превземе Духа на Бургас и ще ни забавлява, както никой друг преди.

Общинарите в Бургас вече са започнали трескава подготовка за фестивала, като в момента се обсъжда кои булеварди да бъдат затворени в дните на събитието, за да може да бъде поет целия поток от хора, прииждащи от всички градове на страната и да се избегнат задръстванията преди и след шоуто на Роби Уилямс. От БДЖ също вече са дали знак, че подготвят да пуснат допълнително влакове за дните на фестивала и да облекчат трафика.

Очаква се тировете за шоуто на Роби Уилямс да пристигнат 10 дни преди старта на фестивала, за да имат време да подготвят плажната ивица за грандиозната продукция и десетките хиляди почитатели на британската икона.

Билети на цени от 99 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", "На тъмно" и Билетен център НДК.

Всички каси  - на Spiritofburgas.com и на Eventim.bg

Повече подробности на Spiritofburgas.com