Опитите на Роби Уилямс (Robbie Williams) да се срещне с извънземните в Космоса очевидно са били неуспешни.

Британският вокалист обаче не се отказва от това, което нави на пръста си неотдавна – да комуникира с иноземци. Затова и възнамерява да хукне по техните следи, но ще ги търси... под водата.

Избраният район е Малибу, щат Калифорния, тъй като там, по неговите думи, се таяли  мистериозните гости. Районът е между Марина дел Рей и Каталина, по-точно.

„Ще бъде изключително вълнуващо, предполагам. Донесоха ми, че над океана се навъртали НЛО, а моята интуиция пък ми нашепва, че и под водата има гости”, казва бившият член на Тейк Дет пред „Фимейл Фърст”.

Музикантът мисли да наеме няколко джета, на които да покани и верни другари, споделящи неговото странно хоби.

„Искам да ида да изследвам тия явления. Сериозно! Спирам да съм поп звезда и ставам уфолог”, сподели той пред „Мюзик Нюз” своето лудване по далечни галактики и вероятните им обитатели.

Роби довери още, че съдбата го е направила свидетел на необичайни небесни явления вече три пъти. Той бил убеден, че при него е имало хора от друга планета.

Увлечението по свръхестественото прихванал от майка си, която се занимавала с най-различни феномени, обясни преди време Уилямс. Двамата бяха сгащени и омаскарени от фоторепортери на булевардни издания да вихрят спиритичен сеанс, привиквайки духове.