Следващияте епизоди от новия сезон на "Черешката на тортата" (27 февраури - 02 март) ще представят рок, японско карате и творчески рими, а виновни за тази необичайна комбинация са кандидат-президентът Светльо Витков, топбанкерът Левон Хампарцумян, първата дама на рока Милена Славова, Нели Атанасова (на снимката) и водещият, който расте, но не старее – Део.

В понеделник в менюто отново ще преобладава модерната за този сезон на шоуто краставица. Причината е първият домакин – Светльо Витков. Той ще посрещне гостите си с изискано меню, а освен умения пред печката, ще демонстрира и познания по японско карате. Изненадата, която е приготвил обаче, буквално ще накара един от гостите му да избяга...

Втората вечер ще отведе зрителите в дома на финансиста Левон Хампарцумян, който изненадващо ще се окаже и топготвач. Гостите се настаняват в дома му по-удобно и от пари в банка, а от аромата на шафран и трюфели губят ума и дума.

Домакин в сряда ще бъде първата дама на рока – Милена. Тя с лекота се справя с петстепенното меню и ще успее да нахрани не само гостите си, но и няколко бездомни кучета.

Грациозната Нели Атанасова ще покаже уютния си дом, решен в изцяло неин дизайн, в четвъртата вечер. Бившата гимнастичка ще сложи кръст на диетите и ще посрещне гостите с богата трапеза с много вкусни ястия. Десертът й ще накара всички да онемеят, а Део дори ще си тръгне с армаган за вкъщи.

Последният домакин за тази седмица ще бъде Део. Водещият на X Factor ще заложи изцяло на българска кухня, като основните продукти ще са 100 % био – взети директно от градината на баба му. Той ще запознае гостите със сестра си Марина и ще им поднесе омесена лично от него погача. Силен творчески отпечатък носи вечерята в неговия дом – не само заради специалната изненада, но и заради неочакваното вдъхновение, което ще връхлети гостите и ще ги накара да говорят в рими.

"Черешката на тортата" се излъчва по "Нова телевизия" всеки делничен ден от 20.00 ч.