Музиканти от различни стилове ще се омешат в дългоочакваното и интензивно рекламирано риалити шоу по TV7 - "Къртицата".

Сред 19-те випа, участващи в надпреварата за четвърт милион лева, са рапърът 100 Кила, назованият крал на поп-фолка Азис и колегата му Емануела, хитовата Рут Колева, както и Деян Неделчев - Икебаната, чието появяване е като че ли най-очакваното измежду авантюристите, поради простата причина, че  неговият, макар прост(оват) и крайно първосигнален типаж, не е медийно преекспониран като останалите.

Предаването, в което аудиторията ще има среща още с Николета Лозанова, Кирил Ефремов, Божидар Искренов-Гибона, Жени Калканджиева и самия Денис Родмън, стартира в 20.00 ч. на 26 март, като ще бъде излъчвано всеки ден от понеделник до събота, пак от 20.00 ч.

Деян Неделчев (на снимката) наруши обещанието си да не се връща в България и се присъедини към звездната група на "Къртицата". Скандалният певец се зарече, че участието му ще бъде паметно. "Ще покажа какво е истинско шоу - там нямам конкуренция", категоричен е Икебаната.

"Срещнахме се с изключителни персонажи – хора от всякакви възрасти, с най-различни профили, като сега за нас предстои най-трудното – да изберем кои от тях ще получат шанса да живеят с любимите си звезди и да спечелят 250 000 лева", сподели психологът на формата Ани Владимирова в края на проведените кастинги.

"Искаме да благодарим на всички смели хора, които се явиха. Те доказаха, че желанието за приключения и жаждата за нови изживявания е неотменна черта на българите, дори по време на криза", коментират продуцентите на риалитито Иван и Андрей, които ще бъдат и водещи на шоуто.

Според информация на продуцентите, звездите вече започнали с претенциите.

Фитнес зала, собствен гардероб, международни разговори, специални хранителни продукти и музикални инструменти – това са част от изискванията на участниците.

Виповете и този път не изневериха на имиджа си и предявиха най-различни претенции за трите месеца, в които ще живеят в изолация от външния свят, категорични са от продуцентския екип. А дали той ще изпълни всичките им  прищевки,  ще стане ясно още утре довечера.
 
Междувременно Базата посрещна първите живи същества, които ще се включат в шоуто. Това са домашните животни, с които ще съжителстват и за които ще се грижат 19-тимата авантюристи в "Къртицата" – рибите в езерото, кокошките около кладенеца и двете прасенца в двора. Звездите ще трябва да се научат да съжителстват с тях като част от многобройните изпитания от престоя им в Базата.

Всеки от участниците вече е в пълна изолация в хотел в София и се приговя за едно от най-големите приключения в живота си.