"Островът на музиката" в столичния парк "Вл. Заимов" ще e във виртуален розов цвят, плюс много шармантни емоции, тази сряда, 10 юли.

На сцената пред театър "София" момичетата от d.vine ще разпръснат любов и красота, изпълнявайки любими поп, фънк и поп-рок парчета в разрез на градския шум и емоции.

Точно в 19.30 часа петте чаровници ще се развихрят със своите китари и ще представят лични творчески страсти на вдъхновение и импровизации върху теми на велики имена в музиката.

Ето как:
http://www.youtube.com/watch?v=FLDVsY0zis0&feature=youtu.be

D.vine са: Ирина Русимова - вокал, Албена Арсова - клавишни, Ани Кънева - китара, Поли Петрова - бас и Деси Петкова-Sun Dessi - ударни.

Петте дами за втори път ще участват в летния проект на Дом на културата "Средец" и Столична община, които ежегодно организират интересни арт събития, допринасящи за свежото настроение на столичани.

Концертните изяви на момичетата продължават на 28 юли, когато ще се представят на сцената в Студио 5 в НДК. Очаквайте още инфо за бандата тук:

http://www.dvine.bg/

"Островът на музиката" се провежда за пета поредна година като цикъл концерти, иницииран от г-жа Лилия Тошева, директор на ОКИ "Средец". Инициативата е в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападния регион за европейска столица на културата през 2019.

Информация за предстоящите събития от проекта е публикувана в сайта: http://www.dksredets.com/