След като наскоро Румънеца и Енчев представиха най-новото си парче – „Данък любов”, записано заедно с поп-фолк певицата Емануела (в кадър с Георги Енчев), сега провокативните рапъри са готови с поредната изненада за своите фенове  - суперлуксозен видеоклип на песента.
 
Той е заснет на борда на скъпарската яхта "Sunseeker Manhattan" 60, позната на всички от последния филм за Джеймс Бонд. Атрактивните кадри са от всяко едно кътче на яхтата по време на плаване от Варна до пристанището в курортен комплекс "Свети Влас".

Яхтата е единствена по рода си в България, дължината й е 20 метра, разполага с три спални, луксозен салон и кухненски бокс. Английската лодка е от малкото, които разполагат и с флайбридж  - летен мостик. Цената на това удоволствие не е за всеки джоб - 3 600 000 лева.

И както подобава, такава скъпа играчка неизменно върви с красиви жени, затова в сюжета се вихрят няколко знойни гърли, които със сигурност ще разтуптят мъжките сърца: "Мис България" – Ромина Андонова, "Мис Русе" – Лидия Стоичкова, "Мис София" – Ана Мария Чернева, лицето на списание  „Блясък” - Лорета Георгиева, и други.

Почувствали се част от света на Агент 007, хип-хопърите поглезиха момичетата с шампанско на винарна "Едуардо Миролио" и сладоледи "Рафи", с които охлаждаха разгорещените страсти на борда.

Промоцията на видеото ще на 22 юли в столичния клуб "Sin City" на 22 юли.

Скоро след това феновете ще го видят и в родния ефир.