Румънеца и Енчев не скриха изненадата си от големия финал на "Българската песен на Евровизия", който се проведе в зала 1 на НДК на 23 февруари.

Най-голямото телевизионно музикално събитие за тази година изненадало рапърите с липсата на качествени парчета на родни изпълнители.

Хип-хопърите призовават своите колеги да започнат още от сега да работят върху парчета, с които ще участват в конкурса "Евровизия" догодина. Музикантите завиха, че в началото на април влизат в студио и започват работа върху песен, с която смятат да атакуват Европейското първенство по музика 2012, както самите те определян изявата.

Румънеца и Енчев заявиха, че тъй като през 2012 настъпва краят на света, те ще направят песен за това знаменателно събитие. Парчето най-вероятно ще се нарича "21 декември" - датата от пророчеството на маите.

Изпълнителите призоваха всички да подкрепят родната музика в този явно труден момент, защото България разполага с много добри музиканти, изпълнители и автори, които създават качествена и стойностна продукция, заслужаваща да пробие извън границите на страната ни и да бъде чута в цял свят.