След зашеметяващия успех на програмата "И пак любими руски песни", събрала над 35 000 зрители в поредица от 40 концерта, Руслан Мъйнов ще представи проекта в съпровод на симфонична формация с лятно турне в Русе, Хасково, Добрич и Варна през юли.

Рецептата е проста – репертоар от най-големите хитове на руската филмова музика и цигански романси в нови, блестящи аранжименти и завладяващо артистично изпълнение. Безупречният професионализъм и харизмата на Руслан Мъйнов и неговия екип, както и високият градус на вдъхновение увличат публиката в общ ритъм, музика и емоция. "Душата пее и танцува" – може би това е най-точното определение за незабравимото преживяване за тези, които за пръв или пореден път ще изживеят срещата с изпълнителя.

Симфоничните оркестрации са дело на Левон Манукян и Георги Милтиядов, а диригент е Левон Манукян.

В двучасовата концертна програма са включени цигански романси, добили световна популярност мелодии, сред които "Очи чeрные", "От зари до зари", "Нане цоха", "Андрю вердан", "Парамела", и песни от филми на голямото руско кино – "Диамантената ръка", "Кавказка пленница", "Тримата мускетари". В репертоара са още "Смуглянка", "Ваше благородие" и др.

1 юлиРусе, Летен театър
6 юлиХасково, Спортна площадка
8 юлиДобрич, Летен театър
16 юлиВарна , Летен театър

Билети - в мрежата на Еventim и www.ruskipesni.com