Рут Колева ще посрещне рождения си ден - 18 април, на сцената в Sofia Live Club.

Певицата ще представи нов проект, който не само обещава тръпка и запомняща се емоция, но и неусетно ще отведе присъстващите в света на най-великите джаз легенди. Ще прозвучат песни в стил джаз, суинг, блус и соул, които са останали в сърцата на хиляди фенове по света от 20-те години на миналия век до днес.

В репертоара на изпълнителката са незабравени мелодии на Ела Фицджералд (Ella Fitzgerald), Нина Симон (Nina Simone), Арета Франклин (Aretha Franklin), Нат "Кинг" Коул (Nat "King" Cole), Стиви Уондър (Stevie Wonder) и много други. В Ruth Live Band ще участват музикантите Филип Александров (Фи) – кийборд, Теодор Иванов – барабани, Елена Ангелова – перкусии, Стоян Джаферов – китара, Симеон Петрунов – бас и Атанас Хаджиев – саксофон. Както MySound.bg вече извести, това са инструменталистите, с които Колева предприе национална обиколка по клубовете през март.

Концертът в Sofia Live Club, чието начало е от 21.30 ч. , е продължение на отбелязването на Месеца на афроамериканската история и култура у нас.

Вход: 10 лв.