"За да постигнеш целите, които си поставил за септември, трябва да се лишиш от част удоволствията, които ти предлага лятото", споделя Рут Колева, която е почти готова с втория си самостоятелен албум.

"Future Sweet" е неговото работно заглавие, като проектът се очаква да бъде на музикалния пазар през ноември. Продуцент е Винсент Хелберс, работил с редица световни величия сред които Zhane, Steve Dub, Mark De Clive Lowe, IG Culture. Гости в записа са Ричард Спейвън, който свири с Jose James, Zero 7 и много други популярни певци от Острова. Материалът се записва, продуцира и миксира в елитното студио Flowriders в Амстердам.

Междувременно почитателите на Рут ще могат да я видят на живо във Варна на 19 юли в CUBO и на 20 юли в Лозенец в бар "Русалка". Както MySound.bg вече огласи, вокалистката ще се качи на сцената на Spirit Оf Burgas 2012 в компанията на музикантите от SouthWick на 4 август, а на 8 август ще изнесе акустичен концерт в Mood, Лозенец.

Все пак изпълнителката ще успее да съчетае полезното с приятното покрай това свое морското турне. Оставила е дни за любимия, приятели и дълги почивки  по плажната ивица, издават от нейния мениджмънт. Местоположението ѝ не е трудно да бъде отгатнато, тъй като от малка Рут има афинитет към южното черноморие. Така сред колеги, музиканти на къмпинг Градина, Созопол и китното селище Лозенец, Колева е планувала своите мигове спокойствие. Като една привърженичка на екстремните водни спортове, тази година Рут ще кара уинд сърф и ще се гмурне като истински водолаз  в непознатото дъно на Черно море заедно с професионалисти в областта. За седмица, певицата е решила да посети и други дестинации. Очакват я незабравими преживявания в гръцката ни съседка, където екзотични острови и круиз ще бъдат сред основните ѝ начини за разпускане.

Наскоро Рут стана и един от първите български изпълнители, получили правото на канал в престижната платформа на Youtube – VEVO. Последният сингъл на певицата - "Moving Forward", е и първото качено парче в нейния канал.

http://youtube.com/ruthkolevavevo