Столичният клуб "Строежа" ще e домакин на първо по рода си за заведението тематично Depeche Mode (Депеш Мод) парти.

Чрез това събитие от управата на клуба отговорят на нарастващия интерес на феновете, предвид очакваните новини около Дейв Гахан (Dave Gahan) и компания.

Както MySound.bg отдавна огласи, прочутата британска формация готви славното си завръщане в светлината на прожекторите със своя нов - 13-ти студиен албум, който се очаква да излезе на музикалния пазар през март-април 2013 и да бъде последван от световно турне.

Construction Time Again::Depeche Mode Party ще представи най-доброто от забележителното творчество на бандата, включително емблематични сингли като "Enjoy The Silence", "Personal Jesus", "Precious", "It’s No Good", "I Feel You", както и солидна доза лайв изпълнения (част от които и от концерта на групата в България през 2006). За музикалния подбор ще се грижи DJ Strange Affection, който има сериозен опит в организирането на електро събития.

Depeche Mode
са най-успешната синти поп банда, чиито албуми и сингли са продадени в над 100 милиона копия.

Музикалната вечер се случва с подкрепата на Ballantine’s.

През годините клуб "Строежа" се превърна в култово място, където хората с алтернативен музикален вкус намират съмишленици. За клуба това ще е първо тематично събитие, посветено на Depeche Mode, което превръща проявата в  още по-специална.

Входът е свободен, а началото ще бъде поставено точно в 21.00 ч.