Формацията JP3 кани публиката на пътуване до планетата на музиката, представяйки първите готови композиции от предстоящия си албум със заглавие "Between The Worlds".

Първата за тази година изява на триото е в Sofia Live Club на 24 април.

Живко Петров, Веселин Веселинов-Еко и Димитър Семов очакват меломаните, които ще имат възможност да чуят първи цели 5 нови пиеси.

Заглавията им звучат като обещание за щастие: титулната "Between The Worlds", "The Third Day Of The Year", "New Step", "Minority Blues", "The Time Is Now".

Една от композициите, които ще представят музикантите на сцената в Sofia Live Club, е написана от Веселин Веселинов-Еко, а музиката за останалите е дело на маестро Живко Петров (на снимката вляво).

На концерта между световете ще звучат и добре познатите "Understandable", "Poison", "It's А Dream" и "Follow Тhe Sun". Грандовете работят и по няколко джазови стандарти, които на 24 април ще бъдат изпълнени в нов прочит, носещ забележителния отпечатък и звучене на JP3.

С премиерата на пиесите от "Between The Worlds" почитателите на JP3 за няколко часа ще бъдат в приятно състояние на безтегловност между два свята – този, който обитаваме, и фантастичния свят на музиката.

Полетът е насрочен за 22.00 часа, а билетите ще бъдат достъпни на място в деня на събитието.