Аdidas ще представи едновременно в цял свят най-мащабната в историята си кампания adidas Is All In утре, 16 март.

Стартът й ще бъде отбелязан в България с парти на Краля на мелодичния хаус - Санди Ривера (Sandy Rivera), в столичния клуб "Ялта".

Концепцията на кампанията се основава на това да събере разнообразието на марката под един покрив, а именно трите й много силни подбранда- adidas Sport Performance, adidas Originals и adidas Sport Style. Тя подчертава отличителното присъствие на adidas в различни спортове, култури, музика, мода и - не на последно място – начин на живот.

Българските фенове на Санди ще видят клиповете на капманията, в които главни действащи герои са голяма част от посланиците на марката - от футболистите Лионел Меси и Дейвид Бекъм, до звездата на NBA Дерик Роуз и поп иконата Кати Пери (Katy Perry). Всеки от тях е уловен в естествената си, автентична среда, като - точно в духа на adidas, показва, че, когато обичаш своята игра, независимо каква е тя, ти влагаш сърцето си в нея.

Именно затова adidas кани именития диджей. Отдавна знаем, че в неговото сърце освен музиката, място са си извоювали българската публика и самият клуб. Затова и всяко негово гостуване е определяно като легендарно. Както винаги танците ще са до зори, но този път предизвикателството ще е още по-голямо, тъй като Ривера ще започне сета си към полунощ, оповестиха организаторите.

Билетите за партито струват 15 лв.