Сара Тавареш (Sara Tavares) ще пее в България догодина.

Това съобщиха организаторите на отменения ѝ концерт от 17 ноември.

Новата дата за изява на певицата ще бъде най-рано през февруари. Желаещите да изчакат шоуто на екзотичната вокалистка и китаристка няма нужда да презаверяват билетите. Пропуските до 50 лв. ще важат без заверка за концерта на Ян Тиерсен (Yann Tiersen) в столичната зала "Универсиада" на 8 декември. Билетите на стойност 60 лв. трябва да се презаверят в касите на Eventim, от които са купени.  

Както MySound.bg огласи, втората визита на португалската изпълнителка бе обявена в рамките на фестивала Meet The World в столичната зала "България" на 17 ноември.

Сара обаче претърпя сериозна оперативна намеса, след което ѝ бе необходим по-дълъг възстановителен период. Това е причината да бъде отменена не само изявата й в България, но и всички гигове от нейното европейско турне, припомниха от "БГ Саунд Стейдж".

За сметка на това те организират страхотен концерт на френския мултиинструменталист Ян Тиерсен.   

Той е автор на саундтрака към филмите "Необикновената съдба на Амели Пулен" и "Сбогом, Ленин". Както вече ви информирахме, заедно със своята група той ще представи пред българската публика последния си албум "Dust Lane" ("Прашен път").

Събитието ще продължи три часа, като публиката ще бъде подгрята от Lonski And Classen.