Изненадите около "На тъмно Freestyle" сцената на Spirit Of Burgas 2012 продължават.

Организаторите обещават да върнат сумата за билета на един от посетителите, независимо какъв билет си е закупил – еднодневен или тридневен. За целта просто трябва да посетите шатрата "На тъмно" и да заявите участието си в томболата.

В специалната зона всеки фен ще открие нещо за себе си, което да го направи още по-съпричастен към фестивалната култура – тениски, значки, татуировки, подаръци и много други. В тази зона ви очакват и много игри, различни работилници и провокации, подготвени от "На тъмно" отбора, така че се заредете с добро настроение и заповядайте, приканиха организаторите.

Освен "На тъмно" зоната на Spirit Оf Burgas, пред магазина "На тъмно" в Бургас (ул. "Богориди" 16) ще бъде обособена и Spirit Оf Burgas зона, където ще можете да закупите билет за събитието, фестивални аксесоари, да изпиете по бира, да участвате в игри и да станете част от фестивалния дух.

Тази година "На тъмно Freestyle" сцената ще забърка истински музикален коктейл на посетителите на фестивала. Първата вечер (3 август) ще открият Preyah Аnd Smooth, Frappe и Rock a Shock, а Kozza Mostra, Джанго Зе и Ъпсурт ще качат градуса на настроението! Вечерта ще бъде закрита от диджей сета на рапъра 100 Кила.

Джанго Зе
се завръщат за втори път на "На тъмно" сцената, а веднага след участието им фронтменът Мирослав (Морски) заминава за участие на фестивала "Мандсток", в Лаго ди Гарда, Италия. Междувременно бандата завършва и най-новия си клип към песента "Двама", който се очаква да излезе през септември.

На 4 август публиката ще подгреят Ogi 23 & Feel (TOP STOPPERS) и DJ Sava, и X-TEAM (на снимката), а веднага след тях се очаква взривоопасната комбинация от артисти на R&B Records, Sniper Records и Rapton Records. Македонците Conquering Lion ще добавят дъб/реге/хардкор настроение към вечерта и веднага след тях на сцената се качват MC NRG D feat. Sensei, Sistah, Gerata и диджеите от Zionlionz Soundsystem.

Последната фестивална вечер (5 август) е отредена за Funkamental, Q-Check feat. Сърмата Хари, DRS, НОКАУТ и грандиозното завръщане на купонджиите от Румъния - Popa Sapka. Вечерта ще бъде закрита подобаващо от DJ Bai Pop и Zionlionz Soundsystem. Няколко дни преди началото на фестивала Сърмата Хари предупреждава: "На "На тъмно Freestyle" сцената с Q-check (Кю-чек) ще е истински кютек – подгответе се!"

Напомняме и че във специално обособената Meet The Star зона всеки ще може да се срещне с артистите от "На тъмно" сцената в абсолютно непринудена обстановка.