Националното турна на Графа и Акага стартира суперуспешно във Фестивален и конгресен център Варна.

Първият концерт продължи над два часа, а публиката извика на бис артистите няколко пъти на 19 ноември. Публиката в препълнената зала не спря да пее хитовете на Графа и Акага, прозвучали в съвсем различен аранжимент, направен от музикантите специално за случая.

За верните си фенове Графа изпя най-новата си песен „Оставяш следи”, както и „Враг”, „Най-щастливият човек”, „Честно в очи”, „Имаш”, „Давам всичко за теб” и др.

Той се включи и като гост-вокал в парчетата на АкагаПътувам” и „Jazz Is A Teacher”. От своя страна момчетата от групата заредиха с положителни емоции и настроение екзалтираната публика. „Cuba Libre”, „Летище”, „Вали”, „Един ден” бяха част от песните, с които фюжън бендът зарадва аудиторията.

За впечатляващото шоу помогнаха и миксираните на живо семпли и перкусии от DJ Борче, както и мултимедията, също миксирана VJ Полина Герасимова по време на шоуто.

Истински фурор настана в залата, когато на сцената се появи и партньорката на Графа в „Dancing Stars" 2 – Юлия Андронова. Двамата изпълниха част от своя еротичен танц от предаването, но този път под звуците на „Секс за пари”.
  
Както "MySound.bg" извести, националното турне „Графа с Акага” продължава с концерт в столичната зала "Универсиада" на 25 ноември. Тя е избрана нарочно заради отличната акустика в нея, възможностите за монтаж на специална сцена и ефектната мултимедия.

Обиколката ще премине още през Бургас (1 декември) и Пловдив (4 декември).