Шакира (Shakira) била доста пълна като тийнейджърка, но се фокусирала върху своето пеене, за да успее, макар че днес обича да показва секси тялото си.

„Бях пълничка, но външният ми вид по онова време нямаше такова голямо значение. Фокусирах се много повече върху пеенето си и писането на музика”, спомня си певицата.

„Знам, че имиджът в тази професия е въпрос на мнение. Външният вид в шоу бизнеса е важен и с времето успях да покажа това, което притежавам. Честно, никога не съм си мислела, че съм богиня или секс символ”, кълне се колумбийката.

32-годишната Шакира днес има повече увереност в себе си и с радост показва тялото си в разголени дрехи.

„Всички си имаме своята неувереност, но аз имах твърде много такава докато бях в двадесетте си години. Открих, че нищо не ме задоволява и исках да се скрия от света”, признава певицата.

„Не бих могла да направя видеоклип като този на „She Wolf” като по-млада”, твърди Шакира в интервю за германското издание на FHM.

Макар че се радва да се показва секси професионално, в частния си живот звездата бягала от светлините на прожектора, разказва още тя в интервюто.

„Когато пея, се чувствам свободна. Но на плажа не се бутам в топлес зоната и не си въртя задника. Може би ви е трудно да го разберете, но аз съм доста срамежлива, когато става дума за тялото ми”, твърди Шакира.