Поредното издание на "Българизъм" ще се състои в столичния клуб Lifehouse довечера.

Този път гости на момчетата, които стоят зад проекта, са Шошо (Shosho) и Kidd Gerry.

Събитието започва след 23.30 ч.

Кариерата на Шошо стартира през 2003 с хип-хоп, но той преоткрива себе си с електронната музика две години по-късно.

Насочва се към електро, тек и прогресив хаус звученето, като впоследствие е резидент на клубове като No Name, Elephant, Double Trouble и Buddha Bar.
Разширява участията си с изяви из страната, пускайки в клуб "Ялта", Spacer, "Мания" (Mania), Lifehouse и други. От декември 2010 е част от екипа на ТМОР.

Kidd Gerry е една от първите диджейки, чедо на варненската ъндърграунд клубна сцена. Още със самото си появяване тя става резидент в Weekend Club Varna. Там повече от година и половина работи с едни от най-добрите артисти - Sinful Dragons, Guney, Ultimate Traxx, както и със световноизвестни имена като Simon & Shaker, Daniel Dreier, Jens Bond, 7-Erhan и други. Kidd Gerry е резидент в клуб La Playa и организира La Playa Winter Sessions и традиционните за града  La Playa Summer Sessions от есента на 2008.

През 2009 печели първо място на националното състезани за диджеи, организирано от IBV Music. Стилът й е повлиян от артисти като Tangun и Cure-Shot и може да бъде определен като дарк дийп минимъл тек-хаус. Kidd Gerry е част от Sinful House и Secret Booking отскоро. Освен в България е имала изяви в Турция, Германия, Румъния и Холандия.

Повече от година Kidd Gerry продуцира музика за българския лейбъл % Records.

Вход - 5 лева.

Остава само да дойдеш и да си носиш усмивката на лицето, за да бъдеш част от още една весела нощ с родните таланти от електронната сцена. И не на последно място – поздравяваме Stein, който този месец спечели EU DJ Competition, организиран от Candy Bass Records (UK), и му желаем още успехи, допълниха организаторите.