Сутрешното шоу на БГ радио "Стартер" ще навърши 10 години утре.

За първи път обаче партито по случай рождения ден ще бъде тайно – кой, с кого, защо, как и къде – Симо и Богдана, ще обявят всички детайли едва в 7 сутринта на 10 февруари.

Дотогава всеки ден популярните водещи ще разкриват по малко за мистериозното събитие. Тайната закуска на "Стартер" ще събере на нетрадиционно място някои от най-любимите български звезди, интересни гости, верни приятели и фенове на Симо и Боги, които са споделяли тези 10 години смях в ефира с тях.

За впечатляващ финал на празненствата по случай юбилея, медията подготвя и таен акустичен концерт за "закуска", в който участие ще вземат обичани артисти с песни, специално за юбилея. Слушателите, които всяка сутрин се будят със Симо и Боги, ще имат възможност да спечелят покани за Тайната закуска от ефира на радиото, като разпознаят нетипичното място с помощта на жокери от водещите.

Освен високия слушателски интерес към "Стартер", признание за успеха на шоуто през десетте години са и четирите награди от медийния фестивал "Сребърна вълна", който се провежда всяка година в Албена – за най-добро комедийно и ток шоу в радио ефира.