Под щастлив знак премина първата репетиция на Миро в Осло.

Точно в 13.13 часа вчера нашият представител се качи на сцената на "Евровизия" за първи път. Това е пореден знак, че числото 13 му носи късмет. Фатално за някои, за други - не, Миро вярва, че това е отлично начало на неговото представяне.
 
Горещата новина от столицата на Норвегия е разрешението от централата на "Евровизия" Миро да изпълни първия куплет от “Ангел си ти” на български, втория на английски и финала пак на български. Драгомир Драганов предава от столицата Осло: „Това е своеобразен прецедент. Радваме се, настроението на Миро и целия ни екип е великолепно, посрещането - топло и сърдечно, нека всички изпратим позитивната си енергия към Осло и вярваме в победата на Миро и България.”

Сцената беше аранжирана с внушителни сребристи воали, танцьорите бяха в бяло, носеха ангелски криле и танцуваха грациозно зад Миро на задимената сцена. Улегналото темпо премина в по-бърз диско вариант и енергични танцови движения, акробатични номера и воали, които се оттегляха, за да разкрият бели, премигващи светлини на фона, които преминаваха в оранжеви по време на припева. Това създаваше илюзията за две сцени в едно изпълнение. Към края темпото се забави и отслабна, а ангелите и димът се появиха отново.
 
По време на представянето Миро изненада всички, изпълнявайки песента на български и на английски, като предварителните очаквания бяха, че той ще пее "Ангел си ти" само на български.

„Според мен ние всички сме ангели”, сподели за кой ли път Миро.

По време на пресконференцията той благодари на всички за подкрепата и разказа колко е бил щастлив и изненадан, когато e бил избран да представи България.

По-късно Миро представи Гордън Дейвис, който е написа английския текст на парчето. Изпълнителят добави колко топло и гостоприемно е бил посрещнат в Осло, както и това, че "бирата е невероятно студена" там.

Холандски репортер пожела да види голямата татуировка с числото 13 на врата на родния вокалист.