Сийл (Seal) иска да осинови дъщерята на Хайди Клум преди Коледа.

Певецът, който е съпруг на германската топ манекенка, смята да започне съдебна процедура, за да получи родителски права върху 5-годишната Лени, дъщеря на съпругата му от връзката й с боса на Формула 1 Флавио Бриаторе

"Хайди, Сийл и децата винаги са били едно щастливо семейство, както в ежедневието си, така и в сърцата си. Така че трябва да бъдат щастливи и на хартия", заяви бащата на Хайди, Гюнтер.

Сийл, който има три деца от Клум – 4-годишния Хенри, 3-годишния Йохан и малката Лу, родена преди седмици, е получил съгласието на Бриаторе да осинови Лени. Певецът винаги се е отнасял към малката като към своя дъщеря, въпреки че не е биологичният й баща и започна връзката си с Клум, докато тя беше бременна с Лени.

"Лени е първото ми дете. Точно като Хенри, аз видях как тя се оформя и движи в тялото на Хайди и присъствах на раждането й. Лени е моя дъщеря, а Хенри - мой син. Щастлив съм, че имам две здрави деца и че Хенри скоро ще ми казва татко, точно както вече прави Лени", каза Сийл малко след раждането на Хенри.