Симона Статева напусна "Мюзик Айдъл" 3 след оспорвани елиминации снощи.

Най-младата финалистка в шоуто беше подложена на критики от гостите и членовете на журито още миналата седмица. Отказът на Виктория я спаси от отпадане още на предходните елиминации, когато тя се изправи срещу Преслава Мръвкова във “Война на гласовете”.

Двете отново премериха сили, като този път трябваше да изпълнят "Knockin' On Heaven's Door" снощи. Класиката на Боб Дилън (Bob Dylan) обаче затрудни Симона и зрителите предпочетоха именно тя да напусне шоуто.

Какво сподели Статева веднага след напускането на шоуто, може да видите в ексклузивно интервю за сайта на предаването www.musicidol.btv.bg

Специални гости на шоуто бяха Миро и Отряд 13, които представиха свои песни.

Снощното предаване беше и последното от цикъла издания, в които част от приходите от зрителските есемеси ще отидат за обучението на Виктория Димитрова в чужбина.

Днес идолите заминаха за Скопие, където ще изнесат концерт пред македонските си фонове. Към тях ще се присъедини и Дарко Илиевски.

Изявата ще се състои в най-големия клуб в македонската столица – “Колизеум”. Веднага след това айдълите ще се отправят към Охрид, където ще си починат  преди тежките репетиции за концерта в понеделник.

На него ще представят най-големите латино хитове.