Софи Маринова напусна "ВИП Брадър", за да участва в парчето на Устата - "Бате шефе".

Три дни преди големия финал на риалитито, песента, събираща някои от най-ярките бисери на съквартирантите, вече е факт. Тя е в радиоефира от днес.

Дългогодишната сценична половинка на изпълнителя - Софи Маринова, се изявява по необичаен за нея начин.

За първи път в “Бате шефе” феновете ще я чуят да рапира. Целта на песента, за която всички говорят, е не само да събере проблясъците на звездите от Къщата, но да покаже ромската перла в нова - хип-хоп, светлина.

Идеята за участието й с куплет в рими се заражда в главата на Устата докато гледа рап изпълнението на дуетната си половинка по време на първата мисия в шоуто. Тогава четиримата музиканти оглавиха отборите си и имаха за задача да се състезават за най-добро изпълнение на поставена песен.

Отборът на Софи изпя “Бурята в сърцето ми”, а самата тя впечатли публиката не само с глас, а и с интригуващ хип-хоп имидж и сърцато рапиране.

За да бъде изненадата пълна, Устата подготвил текста с римите на Софи без нейно знание, подбирайки някои от най-колоритните й реплики в шоуто. За да се осъществи замисления план, екипът на "ВИП Брадър" пък позволил на поп-фолк певицата да излезе за малко седмица преди големия финал и да посети звукозаписното студио.

Едва там изпълнителката разбрала за сюрприза, който й готвел Устата.

Скоро ще се появи и видеоверсия към парчето.

Бате шефе” дава сигурна заявка да наложи новия лаф на народа, нова рап звезда, както и нов 100-процентов хит, смятат запознати.