Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Първото предложение е от специалната коледно-новогодишна поредица, която с много отношение сме подготвили за вас,  доказаните меломани и познавачи на популярната музика.

То е нашите приятели в издателство "Знаци". Както е известно, именно в неговия каталог се появи автобиографията на Стефан Диомов "Белите и черни клавиши на моя живот". Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с книгата, чийто тираж е пред изчерпване. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Срещу кое жълто телевизионно предаване Стефан Диомов спечели дело за клевета през 2007 година?  

Крайният срок е 15.00 часа на 20 декември, неделя.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Stefan Diomov

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Успех на всички!*

Бащата на Тоника обяснява, че заглавието "Белите и черни клавиши на моя живот" е метафора, която използва заради победите и разочарованията в живота му.

"Харесвам тази книга! Чете се леко и с голям интерес. Харесва ми чувството за хумор - деликатно, ненатрапчиво. Харесва ми емоцията, която е заразителна. Харесва ми отдадеността на музиката, която се усеща. Тя просто извира от всяка страница и очевидно е същината в живота на Маестрото. Харесва ми признанието към хората, които са неслучайно в тази лична история - семейството, приятелите, учителите, музикантите, поетите... Не са пропуснати събитията от значение за националната и европейска култура", пише издателката Румяна Емануилиду.

Стефан Диомов е роден в Бургас на 16 февруари 1945 година. Ръководител на групите Тоника, Тоника СВ, Магистрали, Горещ пясък, Фамилия Тоника, Петте сезона. Написал е десетки шлагерни песни, някои от които добиват широка популярност. Автор е на театрална и филмова музика, на много известни детски и коледни песни. Дългогодишен музикален директор на фестивала "Бургас и морето". Наричат го ласкаво Татко Диомов

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.