Любимата ви рубрика "Cпечели с MySound.bg" продължава.

Този път предложението е от нашите приятели "София Мюзик Ентърпрайсис", организиращи втория гастрол на Depeche Mode в България.

Както МySound.bg нееднократно писа, британското трио идва в София за грандиозно шоу на стадион "Локомотив" на 12 май.

Имената на двама късметлии ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Коя група ще бъде съпорт на Depeche Mode в България?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Depeche Mode

Очакваме до 20.00 ч. на 10 май, петък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Част от обиколката на Depeche Mode в подкрепа на новия й албум "Delta Machine" е и дългоочакваният концерт на столичния стадион "Локомотив" на 12 май.

Европейското турне на триото в подкрепа на диска стартира на 7 май от "Хайаркон Парк" в Тел Авив, като ще включи 34 концерта в 25 държави с участия на фестивалите Rock Werchter в Белгия, BBK в Испания и Optimus Alive Festival в Португалия.

Концертите ще бъдат на емблематични стадиони като Олимпийският стадион в Рим, Стад дьо Франс в Париж и Локомотив в Москва, преди финалното шоу в Европа на 29 юли в Минск, Беларус.

Спектаклите на Депеш Мод през 2013 са първите на живо след изключително успешното турне Tour Оf Тhe Universe през 2009/2010, по време на което британската формация изнесе 142 шоута и постигна разбиващи рекорди в продажбите с повече от 2.5 милиона изкупени билета.