Любимата ви рубрика "Cпечели с MySound.bg" продължава.

Предложението този път идва от нашите приятели Art Studio, по чиято покана у нас ще се насладим на Tape Five - набиращата все по-голяма популярност в България електро суинг формация.  

Както МySound.bg информира, първият концерт на бандата на родна сцена е в Sofia Live Club от 22.00 часа на 31 май, организиран от управата на популярния клуб и Art Studio

Имената на двама късметлии ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича последният студиен албум на Tape Five?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Tape Five

Очакваме до 20.00 ч. на 27 май, понеделник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Горещите гости отправиха приветствие към родните меломани и ги поканиха на шоуто.

Виж го на: http://www.youtube.com/watch?v=91SiUe-mgF0

Формацията обещава незабравимо шоу, изпълнено с много много танци и суинг, суинг, суинг. Горещ старт на партито с енергична музикална селекция ще даде актуалният диджейски тандем Тhe Smugglers Collective, а благодарение на приятелската подкрепа на Bushmills танцовите ни способности ще преминат в неподозирани измерения, уверяват организаторите.

"Това е дадаизъм! Беше ми писнало от всички тези глупави "значителни проекти" и тъй като можех да се използвам всеки музикален стил, избрах не Tape 35 или 7681 от въображаемата лавица в главата ми. Спрях се на Tape Five! Така се роди идеята", обяснява главният двигател Martin Strathausen относно избора на име на формацията.

Още - на:

www.sofialiveclub.com
www.artstudiobg.com.

Междувременно, все още може да опитате късмета си за автобиографията на Джъстин Бийбър - "Това е само началото".

Виж как ТУК!

Успех на всички!