Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението този път е от нашите приятели в управата на столичния Queen Platinum Club. Както е известно, неговото дългоочаквано откриване ще се състои на 1 ноември.

Цели четирима от вас получават уникалния шанс да се сдобият с безплатен пропуск за събитието.

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича тематичната вечер, с която ще бъде открит Queen Platinum Club?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Queen Platinum

Очакваме до 23.00 ч. на 30 октомври, четвъртък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!  

Стартът на Queen Platinum Club е повече от амбициозен: в неговия афиш (при това само за ноември) са все интригуващи артисти от световната хаус, минимъл, техно и EDM сцена като Jimi Jules (на снимката), Dominik Eulberg, Djuma SoundSystem и DJ Tarkan, плюс родни корифеи, сред които Juan Alvarez, Vida и VLD.  

Един от свежите хитове на лятото – "Pushing On" на Jimi Jules & Oliver, ще прозвучи на живо на откриването на заведението, представен от Jimi Jules, специален гост на партито.

Швейцарецът, който е сред най-популярните продуценти и музиканти в страната си, завладя европейската клубна сцена и класации с ремикса на парчето "Pushing On". Саундът на диджея и продуцент е описван като микс от титаните Майлс Дейвис и Хърби Хенкок. Jules може да се похвали с безкраен репертоар от невероятни хаус мелодии. Изключителната енергия, умение и удоволствие, с които застава зад пулта, му осигуряват място като резидент на популярния Hive Club в Цюрих. Jimi има слабост и към лайв изпълненията - свири и в собствена си банда Le tamer, което обяснява и енергичното му и запомнящо се поведение на сцената.  

Очакват се още изненади от новия Queen Platinum до края на сезона. Клубът се очертава като една от най-интересните нови точки на нощния живот в София.

Повече информация на:
www.facebook.com/QueenPlatinumOfficial

Междувременно, все още може да тестваш късмета си за безплатен пропуск за концерта на Tarja Turunen.

Виж как ТУК!

Успех на всички!