Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението този път е от B•OK Entertainment. Както е известно, по тяхна покана у нас пристига рап супергрупата The Serial Killers, състояща се от половината Cypress Hill. Фронтменът B-Real (роден като Луи Фрийз) и диджеят Julio G, плюс мултиплатиненият хип-хопър Xzibit и набиращият все по-голяма популярност Dеmrick (още познат като Young D) ще се изявят в столичния клуб Mixtapе 5 на 11 септември.

Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с пропуск за концерта, а един - ЛИЧНА СРЕЩА с артистите - крале на хардкор хип-хопа, живи класици на автентичните, неподправeни, сурови и къртещи черни ритми.

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича пилотният сингъл от дебютния микстейп на бандата "Serial Killers" Vol. 1?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ The Serial Killers

Очакваме до 23.00 ч. на 9 септември, вторник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Музикантите избират името The Serial Killers с идеята да представят себе си по начин, който да не оставя нищо скрито за въображението. Албумът "Serial Killers" Vol 1. предлага оголен до костите рап, примесен с лирични вокали и плътни баси, нацепени от ключови пробиви на вокали – типични за рапа от Западния бряг.

В септемврийската вечер хип-хоп великаните ще изпълнят едни от най-големите хитове на Cypress Hill и XZibit, както и парчета от съвместния си проект "Serial Killers" Vol 1. Включващ гости като Kurupt, Goldie Locc, Ill Bill, DJ Khalil и DJ Lethal, той събра възторжени ревюта от американските рап медии и беше обявен за едно от хип-хоп събитията на 2013.

Концертът у нас прерастна в минитурне, включващо още грандиозно афтърпарти в клуб Sugar и подгряващи вечери в Пловдив, Слънчев бряг и Варна, по време на които B-Real ще се представи в нова роля зад пулта - с диджейския си проект Dr. Greenthumb.

Подгряващи от българска страна са реге иконата Jahmmi Youth и изпълнителят с най-внушителен списък от хитове през последните няколко години - Bobo. Към тях в Пловдив ще присъедини градската легенда DJ Skill, а в концерта в Mixtape 5 ще се включат още Atila, Chibook и Xonic от Camp Sessions.

Bobo и Jahhmi Youth ще забавляват публиката в Sugar преди появата на B-Real.

Вратите на клуба отварят в 22.00 ч., а шоуто е с начален час 1.30.