Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в управата на клуб "Ялта", по чиято покана се осъществява поредната визита на Фери Корстен (Ferry Corsten). Както MySound.bg вече извести, холандецът ще застане зад пулта на 7 ноември, ставайки поредната звезда в афиша на популярния столичен клуб този сезон.

Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с безплатен пропуск за събитието.

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича радиошоуто на Фери Корстен?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Ferry Corsten

Очакваме до 23.00 ч. на 4 ноември, сряда.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!  

Фери Корстен не слиза от челната десятка на най-добрите диджеи в света според Top 100 на DJ Magazine през последните години, постоянно тласкайки електронната музика до следващо ниво и надхвърляйки границите на транса.

Пускал е за стотици хиляди фенове от Австралия през Русия до Ибиса, където неведнъж печели наградата на парти острова за най-добър транс диджей на Ibiza DJ Awards. Има отличие за продуцент на Ericsson Music Awards през 2011. Определян като "архитект, пионер и подбудител" на глобалното влияние на транс музиката, холандецът - отдавна аплодиран у нас, създава едни от най-завършените, енергични и мелодични парчета в денс музиката в последната декада, носещи подписа на необикновения му стил.
 
Благодарение на непрекъснати турнета и постоянна връзка с феновете, експлозивни партита и седмичното си радиопредаване, диджеят успя да завладее хиляди почитатели на денс музиката по света. Известен е с таланта си като музикален продуцент, характерен и мощен транс и хаус саунд, преплетени в заразителни сетове. Корстен стартира серия компилации "Once Upon A Night" през 2010, чието последно издание се появи през 2013.

Междувременно, все още може да тестваш късмета си за покана за откриването на Queen Platinum Club

Повече НА!

Успех на всички!