Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава!

Предложението и този път е от нашите приятели Keen Acts, част от музикалната платформа на Ballantine’s - My Beat. Както е известно, именно по тяхна покана за ексклузивно парти пристига популярният диджей, продуцент и мултиинструменталист Quantic. Той ще се изяви с цял бенд в в столичния клуб "Терминал 1" на 21 май, сряда.

Двама от вас получават уникалната възможност да се сдобият с безплатен вход за събитието. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:  

Как се нарича актуалният албум, който Quantic ще представи в София?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Quantic

Очакваме до 15.00 ч. на 19 май, понеделник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Новият албум на китариста, акордеонист, студио инженер, музикален селектор, режисьор и автор на редица ремикси е изпълнен с различни влияния от Южна Америка, Ямайка и Етиопия.

Дискът залива с топли и магнетични мелодии и доказва за пореден път големия талант и продуцентски нюх на Quantic. В записите участват PongoloveBuraka Som Sistema, етиопецът Dereb Тhe Ambasador, вокалистите Iara Renno (Бразилия), Nidia Gongora (Колумбия), Thalma De Freitas (Бразилия) и, разбира се, прочутата Alice Russell в парчето "You Will Return".

По време на шоуто си в София, Quantic и неговите музиканти ще изпълнят не само някои от най-добрите парчета в проекта, но и пиеси от всички други дискове на Will Holland, както е истинското име на харизматичния гост.