Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели The Smugglers Collective, организиращи Smugglers Swing Club: Join The Circus. Както е известно, първото за тази година събитие от популярната поредица ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 на 1 март.

Двама от вас получават уникалната възможност да се сдобият с пропуск за шоуто. Имената им ще бъдат изтеглени на принципа в томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

През коя година бе учреден Smugglers Swing Club?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/SSC

Очакваме до 13.00 ч. на 28 февруари, петък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

След кратка пауза, неуморният тандем The Smugglers Collective отново включва своята машина на времето, наречена Smugglers Swing Club.

Този път тя ще отведе феновете още по-назад, в края на 19-ти и началото на 20-ти век, когато пътуващите циркове и карнавали са били сред най-вълнувашите и зрелищни забавления, поясняват организаторите.

Партито ще въведе посетителите в пъстрия и мистериозен свят на sideshow спектаклите и пътуващите циркове в САЩ за вечер, изпълнена с много музика, танци, зрелищни пърформънси и магия. Диджеите ще върнат гостите към златните години на суинга и ритъм-ен-блуса, зората на рок-ен-рола, a към края на вечерта ще нахлуят с пълна сила в 21-ви век, когато електро суингът се превърна в новата винтидж мания в цял свят.

За една единствена нощ клубът ще бъде преобразен в истински цирков манеж, изпълнен с клоуни, мимове, жонгльори, танцьори, екзотични животни и други интересни и невиждани персонажи. Сред специалните гости на пътуващия цирк са невижданите досега The Tattooed Lady, The Strongest Man On Earth и винаги забавният Lord Somersby със своята любима напитка. Eлате и се уверете сами, приканиха организаторите.

Междувременно, все още може да тествате късмета са за безплатен пропуск за концерта на харизматичната битолска формация Фолтин (Foltin).

Виж как ТУК

Успех на всички!