Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg"продължава с предложение от страна на "София Мюзик Ентърпрайсис", организиращи поредния голям концерт - този на Стив Вай (Steve Vai).

Както вече ви информирахме, прочутият китарист ще свири на XVII-то издание на фестивала "Мюзик Джем" в зала 1 на НДК на 31 октомври.

Двама щастливци ще отидат на концерта на легендарния изпълнител. Техните имена ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

През коя година Стив Вай получи докторска степен по музика?

Пишете на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Steve Vai

Очакваме до 13.00 ч. на 31 октомври, сряда.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Виртуозът пристига със своя бенд да представи новия си албум  - "Тhe Story Оf Light", чиято световна премиера се състои на 14 август. Това е 16-ят проект в соловата дискография на струнния корифей.

Стив Вай е сред най-влиятелните китаристи, при това не само в областта на рока. Продал е над 15 милиона албума, носител на три награди Grammy ("Грами"). Българските фенове знаят: изпълненията му на живо винаги са истински зрелища, които събират хиляди почитатели на стойностната музика.

Със своята над 20-годишна музикална кариера, той е един от най-необузданите китарни виртуози с дълбоко чувство на артистичност.