Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто каталог излезе "Фреди Меркюри: Биография" на Лора Джаксън (корицата на снимката). Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с луксозното издание. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

До кого от бъдещите колеги на Фреди в Куин се установява семейството му, след като се премества в град Фелтъм, Великобритания, през 1959 година?

Крайният срок е 14.00 ч. на 12 октомври, понеделник.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Freddie

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Щастливците ще бъде уведомени как и кога ще могат да получат своите награди.

Успех на всички!*

Секс, наркотици и рок-ен-рол, но и божествен талант се преплитат интригуващо в биографията на гениалния вокалист на Queen.

Със специфичните си жестове на сцената и с божествения си глас Фреди Меркюри – певецът на знаменитата британската банда, е една от рок звездите, които са оставили ярка следа не само на музикалната сцена, но и в световната история. Съдбата на краля със звезден глас оживява отново в превод на Цветана Генчева.

Родено с името Фарух Булсара, гениалното момче от остров Занзибар остава енигма години след трагичната си кончина. Истинска стихия на сцената и в студиото, но и човек, раздиран от терзания и противоречия – считаният за един от най-влиятелните рок музиканти певец печели милиарди сърца по света и се превръща в легенда с умението си да изправя на крака стадиони от почитатели и да вдъхва живот на всяка песен. Винаги готов да се изправи срещу общоприетото, той успява да предизвика истинска революция в света на музиката. А ексцентричният му начин на живот и до днес буди противоречиви мнения.

"Фреди Меркюри: Биография" проследява пътя на вокалиста от детските му години на остров Занзибар, през първите му години във Великобритания – времето, в което Меркюри се опитва да пробие на рок сцената със Smile, годините му в колежа по изящни изкуства и раждането на звездата на кралицата, турнетата и уникалните записи – та до трагичната му смърт след заразяването на Меркюри със СПИН и отзвука, която тя има по света.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.