Както обещахме, специалните коледно-новогодишни издания за същински меломани на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължават.

Предложението и този път е от нашите приятели в "Монте Мюзик", в чийто пребогат каталог се появи дебютният албум на Криста "У дома" (обложката на снимката). Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с луксозния диск. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича пилотният сингъл от "У дома"?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Krista

Очакваме до 21.00 ч. на 10 януари, вторник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*  

След дълъг и наситен с успехи творчески път, ар-ен-би и соул певицата Кръстина Кокорска, по-известна само като Криста, най-накрая реши да пусне дългосвирещия си самостоятелен авторски албум с много гости и изненади.

Наречен с топлото заглавие "У дома", той беше представен с концерт-промоция в Sofia Live Club. Със завладяващия си глас и безупречните аранжименти на музикалния продуцент Борислав БояджиевБорче, вокалистката понесе публиката на емоционално пътешествие. "У дома е храм, в който мислите са чисти, а думите искрени. У дома срещите винаги са вълнуващи и емоционални. У дома има много музика и топлина, които с щастие ще споделя", казва изпълнителката. Тя има много издадени сингли през кариерата си, но извървява дълъг път, докато стигне до квинтесенцията на артистичната си същност за естествен завършек в един наистина съдържателен албум.

"И това се случи! Най-добрият нео соул албум, който съм чувал в България, на една от най-добрите певици в България въобще, невероятната Криста, която доказва, че ерата, в която понятието "соул" беше арена на всевъзможни парвенюшки и изпразнени от съдържание експерименти приключи. Може да има soul и R&B на български, и той да звучи прекрасно и автентично, но изпят от Криста!", коментира Румен Бояджиев-син.

Междувременно, все още не е късно да опитате шанса си за хитовия роман на Бетан Робъртс "Моят полицай".

Вижте как ТУК

* Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност