Както обещахме: "Спечели с MySound.bg" продължава със специалните ни  коледно-новогодишни изкушения.

Поредното предложение е от страна на Double D Music - издатели на DVD на Димитър Аргиров и италианската банда Loghart.

Един от вас получава шанса да се сдобие безплатено с уникалния проект "Live At Rock Bar Fans", заснет по време на софийския концерт на първия вокалист на Епизод и неговата формация на 25 септември 2010.

Името на късметлията ще бъдат изтеглено на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича легендарният фолклорен изпълнител, баща на Димитър Аргиров?

Очакваме на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/DD Music

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, можете да откриете MySound.bg!

Крайният срок за участие е 23.00 ч. на 11 януари 2012.

Успех на всички!  

Първият музикален продукт за 2012, с който Double D Music ще зарадва българските почитатели на рока, е концертното DVD на The A.X.E. Project - "Dark Tales:Live" 2011, заснето в столичната зала "Христо Ботев" на 30 април 2011. Освен концертния материал в диска има и много екстри и субтитри на немски и френски език, научи MySound.bg. Проектът ще се появи в музикалните магазини у нас през втората половина на януари.

"Характерно за "Live At Rock Bar Fans" е, че е записан в малък клуб в много задушевна и приятелска обстановка и е направен по много естествен начин. Много искрено е всичко в този концерт и непринудено. Интересното е, че всичко е директно записано и не са правени никакви поправки при смесването, всичко е 100 % истинско", признава познатият в Италия като Дими Аргус музикант.