Спечели с MySound.bg продължава!

Предложението за благородното съревнование, което да пробва вашия късмет, идва лично от Светльо Витков - настоящ фронтмен на The Legends, екс-Хиподил

Един щастливец ще получи DVD "Сега и завинаги" от съвместното шоу на Хиподил, Контрол и Ревю.

Неговото име ще бъде изтеглено на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса: 

След колко годишна пауза Хиподил се събират в оригинален състав за концерта, документиран в настоящия проект

Очакваме до 12.00 часа на 17 юли.

Пращайте на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Now & Forever

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да се пробва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!
 
Успех!    
 
Специално за концерта тогава, за да допълнят оригиналния състав на Хиподил, се върнаха Петър Тодоров - Пешо, който живее и работи в Канада, и Венци "Басището" от Германия.


Организирано по идея на Светльо Витков, събитието, събрало над 7 000 души, остана исторически за българските уейв, пънк, рок и ска.

DVD-о е двойно. То съдържа не само запис на шоуто в Зимния дворец през 2008, но и допълнителен диск с филм, в който са заснети най-интересните, истерични и автентични кадри от случващото се зад сцената - хората и екипите, които седят зад подготовката и организацията, емоциите и напрежението преди излизането музикантите на сцената и след това.

"Сега и завинаги" е и документ за историята на трите групи, за това как са се борили и оцелявали през времето и как - въпреки него, са успели да заслужат признанието на феновете си чак до днес.