Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в "Монте Мюзик", в чийто пребогат каталог се появи двойният диск Слънчеви и Облачни песни на обичаната група P.I.F. (обложката на снимката). Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛЕН екземпляр от ЛУКСОЗНОТО издание на антологията. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой е пилотният сингъл, който огласи появата на последния студиен албум на P.I.F. 5?

(Жокер: песента е включена и във втората част на настоящата колекция.)

Крайният срок е 19.00 часа на 24 март, сряда.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/P.I.F.

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Щастливците ще получат известие как точно великолепното издание ще стигне до тях.

Рубриката ни "Спечели с MySound.bg" продължава, но шансът е на страната единствено на активните и любознателните!

Успех на всички!*  

Сборният албум от Слънчеви и Облачни песни на P.I.F. (абревиатура на Patriots In Fashion) съдържа цели 30 песни от наследството на знаменитата група. В колекцията  са намерили място поетични саундтраци на тъгата, сред които "Приказка", "Невидимо дете" и "Обещавам", както и събуждащи усмивката мелодии като "Юли", "Колело" и "Вали".

Подкрепен медийно от "БГ Радио" и Z-Rock, дискът излиза три месеца след като Димо Стоянов изгуби битката с коронавируса. Неговата ненавременна смърт разтърси артистичната гилдия у нас, а огромната вълна на съпричастност в обществото към съпругата му Люба Пиперова и двете му дъщери - на 1 и на 6 годинки, надмина не само очакванията, но и медийната популярност на групата.

За фен базата на P.I.F. антологията е истинска колекционерска придобивка, тъй като в търговската мрежа дискографията на групата отдавна е изчерпана и да намериш на физически носител някой от петте ѝ проекта до момента е почти невъзможно.

Съвременният български алтърнатив рок далеч не би бил това, което е днес, ако не бяха именно тези няколко герои от P.I.F., които в последните две декади създадоха модерния роден звук. Фронтменът Димо Стоянов е единственият в България, който свиреше на уникалния инструмент теремин - първият електронен музикален уред в света.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.