Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели "Монте Мюзик", в чийто каталог се появи последният албум на Владимир Ампов-Графа "Страничен наблюдател". Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛНОТО ЛУКСОЗНО издание на диска, чиято премиера се състоя на 13 юни.

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Подарък на коя популярна обществена организация е песента "Приятели", изпълнена от Графа заедно с Любо Киров и Орлин Павлов?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Grafa

Очакваме до 21.00 часа на 30 юли, вторник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*

"Страничен наблюдател" съдържа 10 песни и три бонус трака, сред които хитовете "Изкуствен елемент", дуетът с Белослава "Да", "Приятели завинаги" с Любо Киров и Орлин Павлов, "Огън", "Квартални джентълмени" feat. Слаткаристика и "Cash" + Ndoe и "Последната песен". Проектът излезе на CD и винил. "Много силен албум.  "Страничен наблюдател" ми е любимата песен. Ще я чуете като сингъл през есента и зимата", казва вокалистът.   

Новината за появата на изданието дойде заедно с вестта, анонсираща първия концерт на изпълнителя, който се превърна в еталон за безкомпромисно сценично представяне, на стадион. Както MySound.bg вече огласи, събитието предстои на "Българска армия" на 10 юни 2020 година. Заедно с Графа на сцената ще бъдат Борислав Бояджиев-Борче (барабани), Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон) и вокалното трио LaTiDа.

"Да пея на открито пред десетки хиляди, ще е комбинация от споделената музикална емоция, усещане за свобода и обща енергия. Публиката на концертите ми е най-големият катализатор и причина за техния успех. Преди дни се разходих по терена на стадион "Българска армия" – красиво място в сърцето на Борисовата градина, обградено от зеленина. Веднага си го представих във вечерта на концерта. Благодарение на всички, които застанаха зад организацията и ни подкрепиха, сме готови да стартираме подготовката за 10 юни 2020 сега", сподели Графа.

Междувременно все още може да пробвате късмета си и за книгата на д-р Гергана Райжекова "Невидимият рок. Алтернативната сцена в България".

Вижте как ТУК

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.