Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в продуцентско-издателската компания "Монте Мюзик", в чийто каталог се появи третият дългосвирещ студиен албум на Михаела Филева "Ин и Ян" (обложката на снимката). Двама от вас получават уникалната възможност да се сдобият с ОРИГИНАЛНО луксозно издание на диска с АВТОГРАФ от хитовата певица. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой е режисьорът на клипа към заглавната песен на албума на Михаела Филева "Ин и Ян"?

Крайният срок е 21.00 часа на 14 юни, понеделник.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Mihaela Fileva

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Успех на всички!

След дълго очакване феновете на Михаела Филева чуха първи на живо в столичния клуб "Терминал 1" песните от новия ѝ албум "Ин и Ян". Датата на излизане на нейния трети студиен диск съвпадна с рождения ѝ ден - 15 май, а представянето му се превърна в истинско парти.

Щастливата рожденичка излезе на сцената с музикантите Красимир Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев. Концертът беше първият за Михаела през 2021 година и освен актуални песни включи селекция от най-големите хитове на певицата. Аранжиментите на лайв версиите са на Борислав Бояджиев-Борче, като три от тях бяха  заснети и предстои да получат свой собствен живот в онлайн пространството.

Заглавната песен има дълга история. Екипът на "Монте Мюзик" е впечатлен от демото на композитора Боян Христов, което звучи универсално и на високо ниво. Следва дълъг процес на доработка, създаване на текст и аранжиране. Георги КасабовNDOE и Михаела Филева са автори на текста, а в аранжимента Борислав БояджиевБорче залага на качествения звук, актуалните в момента ретро елементи и завладяващ ритъм. На финалната права към проекта се присъединява Жлъч, който с римите си се вписва перфектно в цялостната концепция на трака.

Приятен летен полъх носи видеото на песента, заснето в Занзибар и на Витоша - две коренно различни локации. В него Михаела е изключително харизматична и изящна, за което принос има бюти екип в състав: Елиза Попова (грим), Парашкев Тодоров Финчи (коса) и стилиста Василен Милков.

Междувременно, все още не е късно да пробвате късмета си за тридневен пропуск за фестивала Music Daze.

Вижте как ТУК

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.