"Спечели с MySound.bg" продължава да поддържа съспенса в надпреварата за "Голямото лятно четене".

Не една, а две книги предлага от интригуващия си каталог издателство "Махалото". Това са "Любовта е сборна касетка" и "Кутия с форма на сърце: най-великите любовни истории в рока".

Те ще бъдат за тези от вас, които отговорят правилно и навременно на въпроса:

Кой е авторът на книгата "Любовта е сборна касетка
"?

Имената на победителите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията.

Очакваме на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Mahaloto

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, можете да откриете MySound.bg!

Крайният срок за участие е 23.00 ч. на 9 септември.

Успех на всички!     

Спомняте ли си саундтрака на първата ви любов? А на първата раздяла? Това, че с някого имате един и същ вкус за музика, прави ли ви автоматично сродни души? Записвали ли сте някога сборна касетка? Ако отговорът е да, то "Любовта е сборна касетка" е за вас! Романтичната, мъдра и забавна книга, оглавила класациите в Америка.

Имате ли любима музика за любов, за шофиране, за спортуване… Намирали ли сте отговорите на най-важните въпроси, които ви вълнуват, в текста на песен? Наистина ли може да сме самотни, след като имаме за компания музиката? Случвало ли се е да не можете повече да слушате любима песен, защото вече я свързвате с неприятна случка?

"Може би най-забавната, тъжна и проникновена книга за музика, появила се през последните години", отбелязва "Ню Йорк Таймс" за "Любовта е сборна касетка".

Сборникът "Кутия с форма на сърце" включва осем от най-великите любовни истории в рока. Приказката на Краля на рока Елвис Пресли и неговата Присила, завършила в хотела на разбитите сърца. Строго охраняваният от чужди погледи брак на гласа на цяло едно поколение, Боб Дилън и дамата на сърцето му – Сара с тъжните очи. Театрално-драматичната страст на Джим Морисън и обърканата му муза Памела Карсън, подпалващи нощта на тяхната улица "Любов". Неразбраната от мнозина връзка на Джон Ленън и Йоко Оно, поканили света при цветята в леглото си, за да му кажат, че всички войни могат да свършат, стига да го пожелаем. Затворът от чувства, в който се оказват двама титани на музиката – Ерик Клептън (Eric Clapton) и Джордж Харисън – и обекта на тяхната страст Пати Бойд, от чийто заплетен любовен триъгълник се ражда изкуство, по-велико от живота. Фаталното политане в бездната на Сид Вишъс и Нанси Спъджън, рицарят на пънка в неговата ръждива броня и групито от ада.  Лудият и все пак безкрайно романтичен брак на Принца на мрака Ози Осбърн и Шарън, които през лични трагедии и публични скандали, мултиплатинени успехи и многохилядни фестивали ни разкриват истинския смисъл на думите "и в добро, и в зло". Обреченият опит на изтерзаните души на гръндж-Исуса Кърт Кобейн и вечно неразбраната Кортни Лав да се избавят взаимно.
 
Любовта не ги спасява от съдбите им, но те говорят директно на сърцата ни, там, където е музиката им. Завинаги -  това е само малка част от съдържанието на "Кутия с форма на сърце". Автори: Ивайло Александров, Евгений Дайнов и Ани Йорданова.

208 страници, богато илюстрирани с архивни фотографии.