Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Книгомания", в чийто каталог се появи книгата от Веселина Паскова "1 + 1 = 1. Успели българи в тандем". Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с интригуващата творба. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Коя българската телевизионна игра, излъчвана по "Нова телевизия", разцепи дует Ритон през 2011 година?

Крайният срок е 13.00 ч. на 20 март

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ 1 + 1 = 1

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Щастливците ще получат известие как точно луксозното произведение да стигне до тях.

Успех на всички!*

"1 + 1 = 1" е книга за партньорството между талантливи, ярки, силни и вдъхновяващи личности, които не се страхуват нито от своето его, нито от егото на другия. Такъв е неписаният закон на успеха във всяко партньорство, независимо между какви хора и в каква сфера е то – двамата в тандема да имат и чувстват пълната свобода да бъдат себе си.

Според народопсихологията българите често сме определяни като индивидуалисти и трудно вписващи се например в по-голяма група с обща цел. Книгата от Веселина Паскова обаче опровергава това твърдение, като ни показва 15 от най-успешните партньорства. Сред включените двойки ще срещнете спортисти, художници, музиканти, бизнесмени, актьори, журналисти, като общото между тях е не само постигнатият успех, а и балансът, "напасването"“ на две силни и харизматични личности. В този поток на мисли изображението на корицата никак не е случайно – лодка с гребла – гребците трябва задължително да са в синхрон, с определен ритъм и да следват една посока; иначе усилията им биха били напразни. Този своеобразен сборник от истории за успеха не само представя различни биографии, а разглежда редица важни теми – като доверието, компромиса, любовта, свободата, егото, които преминават като лайтмотив в историите. Всеки партньор от тандемите разказва своята житейска гледна точка какво е трябвало да преодолее и каква е неговата "формула" за постигането на единност. Много от заглавията в книгата са находчиви метафори на "тандем" – "контрапункти" създават музика, "два баса на една струна", "съвършената комбинация", "братя по оръжие", "едно е повече от две", "отборът"… За читателите остава задачата да четат "между редовете" и да си "вземат" толкова "единици" мъдрост от чуждите послания, колкото им е нужна за постигането на личен успех.

И така, добре дошли в световете на Даниела Кузманова и Румен Бояджиев, Мария Гроздева и Валери Григоров, Бойка Велкова и Теодосий Спасов, Дарина Янева и Андрей Янев, Памела Никсън и Васко Василев, Десислава Стоянова и Александър Кадиев, Борис Панкин и Мариан Бачев, Ернестина Шинова и Андрей Слабаков, Хилда Казасян и Христо Йоцов, Кирил Вътев и Тодор Вътев, Сибина Григорова и Асен Григоров, Марио Мишев и Иван Кънчев, Албена Денкова и Максим Стависки, Иван Несторов-Амебата и Димитър Ковачев-Фънки, Архимандрид Алексий и Екатерина Михайлова и Здравко Желязков (дует Ритон).  

Веселина Паскова е завършила българска филология в СУ "Св. Климент Охридски". Била е програмен редактор в Националния дворец на културатаСофия. Съставител е на три сборника "Зелени разкази", в които са събрани творбите на съвременни български писатели на екологични теми. Заедно с Орлин Горанов е съавтор на автобиографичната му книга "Да започнем отначало". Автор и сценарист е на публицистични телевизионни предавания и документални филми за БНТ, има дългогодишен опит като специалист в маркетинга и рекламата. Обича да работи в екип и е убедена, че това е начинът да се постигне успех във всяко начинание. Обича музиката, животните, пътуванията, планината, морето, тениса и ските.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.