Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто пребогат каталог се появи книгата на Добромир Славчев "Да обичаш Вили Казасян" (корицата на снимката). Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с интригуващата биографична творба, посветена на популярния композитор, диригент, аранжор, пианист и бендлидер. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой популярен наш фестивал посвети поредното си издание на Вили Казасян в годината на неговата кончина?

Крайният срок е 13.00 часа на 8 март, неделя.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Willy

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Щастливците ще получат известие как точно луксозната творба да стигне до тях.

Рубриката ни "Спечели с MySound.bg" продължава, но шансът е на страната единствено на активните и любознателните!

Успех на всички!*

С помощта на нестандартния ракурс и чрез искрено изповядваната си "пристрастност" Добромир Славчев успява не само да скицира най-важните етапи в жизнения път на маестро Вили Казасян, но и да провокира читателите – да ги накара да почувстват сами обаянието и уникалността на този безкрайно талантлив, харизматичен и обичан от всички прекрасен човек. Заглавието казва достатъчно. Всъщност в тази книга, както и при всички останали на този автор, не само заглавията, а и наименованията на отделните части, съдържащи се в тях, носят своето послание.

Идеята на Добромир Славчев да се превърне в първия официален биограф на легендарния диригент и композитор съвсем не е случайна прищявка, а напълно обмислен акт, породен от чувствата на дългогодишно и искрено приятелство. Текстът се чете с приятно чувство на лекота и определено се различава от класическите биографии по естеството на своята структура и стилистика. Интересният подход оправдава напълно и елементите на художествена проза, използвани на моменти в непринудените беседи на автора с различните събеседници. В тази "пристрастна", според собствените думи на автора книга, той умело щрихова, макар и пестеливо, характерните особености на цели три епохи, през които преминава животът на маестрото. Епохи, които безспорно са различни, но същевременно и си приличат по учудващо много неща.

Добромир Славчев е български бизнесмен, общественик, спомоществовател, продуцент, писател, юрист и експерт. Автор е на книгите "Инфлация на чувствата", "Храна за върколаци" и "Луди разкази". Основател е на Центъра за популяризиране на българското изкуство. Участва в широкообхватния и иновативен дългосрочен проект в областта на културата и изкуството "Сцена Академия", чиято цел е да развива стойностни образци и модели в музикалното, танцовото, изобразителното и други видове изкуства.

Добромир Славчев продуцира биг бенда на Вили Казасян между 1998 г. и 2008 г.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.