Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто каталог се появи "Роджър Уотърс. Човекът зад Стената" на музикалния критик и журналист Дейв Томпсън.

Надпреварата е в тазгодишното издание на "Голямото лятно четене".

Двама от вас получават уникалната възможност да се сдобият с луксозното издание, което руши стената, изградена около Роджър Уотърс тухла по тухла, разкривайки истинския характер на човека, който я е построил. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

От какво е вдъхновен текстът към песента "Wait For Her", включена в последния албум на Роджър Уотърс "Is This The Life We Really Want"?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Roger Waters

Очакваме до 18.00 часа на 17 август, петък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*

Произведението включва ексклузивни интервюта с журналисти, приближени на великия рок музикант и със самия Джордж Роджър Уотърс. От детството му, през пускането на първия британски сингъл на Pink Floyd, до неговата соловата кариера, Томпсън акцентира върху най-великите постижения на музиканта както с митичната формация, така и като солов изпълнител.
 
Уотърс, раздвоен между охолния живот, който печалбите от продадените албуми на Pink Floyd му носят, както и Уотърс, опълчен срещу цялата музикална индустрия – първата изчерпателна биография за живота на създателя на една от най-великите банди на всички времена представя всички негови лица, прецизно отсявайки истината от слуховете.
 
Колосът, който изнесе втория си мегаконцерт в София през май, е явление в музиката. Британецът е основател на знаменитата прогресив рок група Пинк Флойд, неин концептуален лидер и основен текстописец, а с изумителния си талант успява да запише едни от най-добрите албуми в историята на рока.

Уотърс е силен характер и смел човек, а повече за това може да прочетете в настоящата биография.
 
*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.