Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението този път е от нашите приятели в издателство "Еднорог", в чийто каталог излезе дългоочакваната у нас книга на Артуро Перес-Реверте "Тангото на старата гвардия". Надпреварата е за Голямото лятно четене. Насред центъра на лятото и отпускарския сезон предприемаме онази акция, чиято благородна цел е да осигури за най-знаещите фенове страхотни книги, след прочитането на които те ще станат още по-...знаещи, по-светнати. А вероятно и още по-големи фенове.

Двама от вас получават уникален шанс да се сдобият с безплатен екземпляр от "Тангото на старата гвардия". Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича главният герой в "Тангото на старата гвардия"?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Za igrata/Tango

Очакваме до 22.00 ч. на 20 август, четвъртък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!    

Тласкан от порива да сътвори съвършеното танго, един композитор потегля за Буенос Айрес през 1928; започналата тогава история за любов, амбиция и престъпления отеква в шпионска афера на Ривиерата по време на Испанската гражданска война и намира своя драматичен финал в сенките и интригите зад шахматен турнир в Соренто през 60-те години на XX век.

Трескавият, пламенен и кървав разказ за любов и измяна, страст и смърт се преплита с бурната и мъчителна драма на XX век и със страстния ритъм на аржентинското танго на цели 592 страници.

Скъпоценна огърлица, компрометиращи писма на виден политик, задкулисни конфликти между испанските и италиански тайни служби се изпречват на пътя на главния герой, танцьор на танго, очарователен измамник, обичан от много жени, за когото на този свят съществува само една...