Както обещахме, специалната коледно-новогодишна поредица на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Еднорог", в чийто пребогат каталог се появи книгата "Вечните образи на Англия" (корицата на снимката). Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с впечатляващия сборник с есета на над 90 известни личности. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича центърът, основан от Ерик Клептън за лечение и обучение на хора със зависимости в Антигуа?

Крайният срок е 14.00 часа на 3 януари, неделя.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Eric Clapton

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Щастливците ще получат известие как точно книгата да стигне до тях.

Рубриката ни "Спечели с MySound.bg" продължава, но шансът е на страната единствено на активните и любознателните!

Успех на всички!*

Ерик Клептън е сред авторите в книгата на Бил Брайсън "Вечните образи на Англия".

Луксозната творба съдържа 368 страници с есета, в които значими личности разказват колоритно за типично английски неща, към които са особено пристрастни.

Текстовете описват всичко типично за Острова: горите и горските животни, храните, плажовете, спорта, изкуството, историята и вечната тема за разговор: променливото английско време. Събрани и редактирани от Бил Брайсън, те отвеждат на пътешествие из английската провинция, към невероятните места, традициите и дори странностите, присъщи на британците. Опознаваме различни места с помощта на гидове, за които представянето е излишно.

Рок легендата Ерик Клептън си припомня детството и поразителния ефект върху него от възвишението Нюландс Корнър, актьорът Кевин Спейси разказва за емоциите от пътуването с лодка по каналите Кенет и Ейвън, ръгбистът Брайън Мур обяснява значимостта на спортните терени, комикът Тери Джоунс изразява любовта си към парка "Хампстед Хийт", а неговият колега от Монти Пайтън, Майкъл Пейлин, описва досега си със зъберите.  

"Тази книга за иконите на Англия сама по себе си е икона, с есетата на много велики личности, разказващи за своите любими английски забележителности", пише "Таймс".

"Колекция от провокиращи размисъл есета, отдаващи почит на провинциалното наследство на Англия" - "Бизнес ту Бизнес".

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.