Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели "Монте Мюзик", в чийто каталог се появи "Концерт на Графа в Арена Армеец".

Двама от вас получават уникалната възможност да спечелят луксозната премиум колекция, включваща 2 броя DVD, които представят целия концерт, както и филма "Зад кулисите". Включен е също и аудио CD с изпълненията на част от песните от мегашоуто, плюс книжка със снимки от него, като звукът във всички издания e 5.1 съраунд. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

С кого Графа изпълни големия си хит "Давам всичко за теб" на концерта в "Арена Армеец" на 6 април 2017?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Grafa

Очакваме до 18.00 часа на 7 юни, четвъртък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*

Четиринадесет хиляди екзалтирани фенове пяха в синхрон с Графа в "Арена Армеец" по време на най-мащабната българска музикална продукция за 2017. Емоционален, вълнуващ и изпълнен с приятни изненади, спектакълът събра на една сцена някои от най-обичаните гласове и музиканти на България. Белослава, Поли Генова, Орлин Павлов, Любо Киров, Мария Илиева, Михаела Филева, Прея и ВенЗи участваха във впечатляващото аудио-визуално шоу. Събитието, режисирано от Наско Генов, беше документирано със специализирания софтуерен шедьовър за 360-градусово заснемане на концерти - CUE PILOT, оперирано лично от неговия създател Jesper Hvenegaard, който се присъедини към техническия екип на продукцията. 

Владимир Ампов - Графа , който традиционно е сред номинациите на БГ радио, и екипът му са подготвили запомнящо се шоу в пловдивския античeн театър на 31 май. Музикантите, с които изпълнителят споделя сцената, са Борислав Бояджиев, Краси Тодоров, Мирослав Иванов, Венци Трифонов, Александър Обретенов, Васил Крумов и LaTiDa. Тази изява   открива националното турне на артиста, което ще премине през Бургас (Летен театър, 4 юни), Варна (Летен театър, 5 юни) и ще завърши с два концерта в зала 1 на НДК в София (27 и 28 ноември).

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.